Flyttlådor

Flyttehjælp – en smertefri flytning fra din nuværende webhost

Skridtet til at skifte hosting kan nogle gange føles svært og tidskrævende. Filer, databaser og e-mails skal flyttes, og domæner skal omdirigeres. Vores teknikere hjælper dig, når du vil flytte til os.

Hvad er inkluderet i flytteassistance?

Vi hjælper dig med det, du har brug for hjælp til. Måske vil du have hjælp til det hele eller bare en lille del. Det er, hvad vi kan hjælpe dig med, hvis du vil flytte til os.

Hvor meget koster det at få hjælp til min flytning?

Inden for 60 dage efter at du har købt et webhotel, kan du flytte en WordPress-hjemmeside gratis. Vi flytter kun én hjemmeside pr. konto og ikke din e-mail, som du kan flytte gratis ved hjælp af vores e-mail-migreringsværktøj.

Hvis du har brug for mere hjælp eller har brug for flyttehjælp til en anden type hjemmeside end WordPress, er det naturligvis muligt. Vi tager så 625 kr. ekskl. moms pr. halve time, som arbejdet med flytningen tager. Du kan selvfølgelig få et overslag, før vi går i gang, på hvor lang tid vi regner med, at det vil tage at flytte din hjemmeside.

Gratis flytninger håndteres i prioriteret rækkefølge og udføres inden for 5 arbejdsdage. Flytninger udføres normalt i kontortiden (8-18). Flytninger uden for kontortid er underlagt et ekstra gebyr.

Hvordan bestiller jeg?

Først skal du have en tjeneste hos os, som du ønsker at flytte til, så vi kan udføre flytningen. Du kan købe en webhostingtjeneste her.

Derefter bestiller du flyttehjælp via vores flytteværktøj. Der hjælper vi dig med at samle de oplysninger, vi har brug for, og sende dem til os på en sikker måde. Det er muligt at bede om hjælp til at flytte flere hjemmesider/domæner på samme tid.

Bemærk venligst, at vi ikke kan flytte hjemmesider ud af låste systemer (page builders). Vi kan desværre heller ikke flytte hjemmesider fra WordPress.com, da nogle temaer og plugins er låst til WordPress.com. Du kan bygge en ny WordPress hos os og selv flytte tekst og billeder.

Allerede hos os

Virksomheder i alle størrelser stoler på Oderland.