Dette er Oderland

Hvis du ikke behøver at bekymre dig om serverdelen af at drive en hjemmeside, har vi gjort vores arbejde godt. Siden 1998 har Oderland leveret førsteklasses hostingtjenester til virksomheder, der sætter pris på vores moderne teknologi og support, der altid går den ekstra mil.

Oderland blev grundlagt i 1998 af den nuværende CEO, Jack Oderland og Victoria Oderland. I begyndelsen solgte vi hostingtjenester til et udvalgt antal store virksomheder som Ericsson. Et par år senere var Oderland hurtigt vokset ud af både kontorer og datacentre.

I dag er vi stadig en førsteklasses webhost. Vores mål er at give dig en problemfri hostingoplevelse. Så du og din virksomhed kan bruge mere tid på at gøre en forskel i jeres daglige arbejde.

Vi ligger i hjertet af Gøteborg, et stenkast fra Kungsportsplatsen i det historiske Bräutigamhuset. At være i centrum af byen giver os mulighed for at være tæt på vores kunder. Flere gange om året er vi vært for forskellige meetup-grupper. Du er velkommen til at komme forbi og lære os at kende. Vi er her for at hjælpe dig med at få succes.

Oderland er en sikker og solid partner at gøre forretninger med. Vi har den højeste kreditvurdering hos UC. Ratingen er baseret på UC Risk Företag, som er markedets sikreste model for kreditvurdering. UC Risk opdateres dagligt og vurderer sandsynligheden for, at en virksomhed bliver insolvent inden for et år.

30000+

andre hjemmesider og apps kører allerede på Oderland-servere.

37 mennesker

arbejder hårdt hver dag for at sikre, at dine sider altid er oppe.

99,99%

er vores oppetid i løbet af de sidste 12 måneder.

25 år

i branchen giver os en anerkendt track record og dig en partner, du kan stole på.

Oderlands kontor i Göteborg

At arbejde hos Oderland

Takket være vores loyale kunder vokser vi konstant. Oderland-teamet er nødt til at gøre det samme, så vi kan fortsætte med at levere førsteklasses oplevelser til vores kunder. Vi er derfor altid på udkig efter talentfulde mennesker til vores team.