Webbhotell för utvecklare

Webhosting for udviklere

Vi har en særlig plads i vores hjerter til udviklere. Når alt kommer til alt, er vi også udviklere. Vores hostingmiljøer er fulde af værktøjer, der gør dit arbejde lettere og muliggør smarte processer. Fra den mindste webhostingpakke til den største server.

Snabba servrar ger snabba hemsidor

Opskalér din webhosting og undgå at betale for en VPS

Med Elastic Scaling behøver du ikke at opgradere til en ny pakke eller server, bare fordi der er spidsbelastninger. I vores Premium-pakker aktiverer du Elastic Scaling med et par klik direkte i kundeafdelingen.

Fejlfinding af problemer med X-Ray

Kom til bunds i performanceproblemer i din applikation med X-Ray, vores værktøj til performanceovervågning og -analyse. X-Ray er inkluderet i alle pakker og hjælper dig med at finde og visualisere oplysninger som langsomme funktioner, eksterne forespørgsler og databaseforespørgsler.

Af udviklere, for udviklere

Her hos Oderland er vi også udviklere. Derfor tilbyder vi udviklerfunktioner, som du normalt ikke finder hos andre webhosts.

Mere end bare en server

Med vores valgfrie tjenester får du endnu mere ud af din webhosting eller server.

99,99 %

er vores samlede oppetid over de sidste 12 måneder.

30 %

er, hvor meget hurtigere vores kunders hjemmesider i gennemsnit bliver i vores hostingmiljø.

30 000 +

andre har allerede valgt at stole på Oderland til at drive deres hjemmesider og apps.

Også kraftfulde ikke-tekniske funktioner

Vores webhosting-pakker kommer ikke kun med en masse smarte funktioner til udviklere. Udforsk også funktioner, der gør dine kunder eller ledere glade.