Domæner

Et domænenavn er din adresse på internettet. Bortset fra det evigt populære .se-domæne er der nu næsten et uendeligt antal alternative domæner til din hjemmeside.

Giv din idé et godt domænenavn

Fra evigt populære domænenavne som .com og .se til unikke .club og .store. Vælg mellem over 500 forskellige topdomæner. Hvad skal dit domænenavn være?

Ofte stillede spørgsmål om domæner

Ja, absolut! Det er ikke noget problem at bruge danske tegn eller lignende til andre sprog. Det er takket være IDN-teknologien (Internationalised Domain Names).

Selvfølgelig kan du flytte dit domæne til os. Det koster penge at flytte et domæne for de fleste toplevel-domæner. Samtidig fornyes domænet for endnu et år.

Hvor lang tid det tager, afhænger af TLD’et. .se-domæner overføres med det samme, mens andre som .com tager mellem 5-7 dage.

Vi tilbyder i øjeblikket DNSSEC til følgende topdomæner: .se og .nu.

Hvis du har registreret dit domænenavn gennem os i Oderland og bruger vores navneservere, vil DNSSEC automatisk blive aktiveret for dine topdomæner. Du behøver ikke at gøre noget. Udrulningen af automatisk DNSSEC begynder i første halvdel af juni.

Hvis du har dit domænenavn registreret hos en anden registrator eller ikke bruger vores navneservere, skal du aktivere DNSSEC manuelt.

Når det er tid til at forny dit/dine domæne(r), modtager du automatisk en faktura fra os i god tid. Du kan også aktivere automatisk betaling af domænenavne. Så trækker vi automatisk penge fra dit kort på fornyelsestidspunktet, og du behøver ikke bekymre dig om at glemme det.

Når du har betalt, vil domænenavnet blive fornyet.