Skab en skræddersyet cloud-løsning

Oderland Cloud er en fleksibel cloud-platform med skalerbare virtuelle servere. Byg en fleksibel infrastruktur, der passer til dine behov, uanset om den består af en eller mange servere.

Byg din egen cloud efter dine behov

Med Oderland Cloud får du forudsigelige priser, så du ikke får en ubehagelig overraskelse i slutningen af måneden. Kombiner vores skræddersyede servere, og byg en cloud, der passer til dig og dine behov.

Fleksibel storage, der kan flyttes mellem maskiner

I vores virtuelle maskiner er lageret separat. Det betyder, at du kan flytte det fra server til server efter behov. Dit miljø bliver mere fleksibelt, og du kan beholde lagringen, selv om du lukker serveren ned.

Al lagring foregår på state-of-the-art NVMe SSD-diske, og alle data lagres fysisk i vores datacentre i Sverige, og du kan vælge, hvor hurtig læse- og skrivehastighed (IOPS) du har brug for.

Bygget på åbne standarder

Oderland Cloud er bygget på OpenStack-platformen – den brancheførende åbne standard for cloud-software. Ved at udnytte kraften i OpenStack får du:

  • Fleksibilitet: Flyt din cloud lettere mellem udbydere, når integrationer og automatisk skalering bruger de samme API’er.
  • Skalerbarhed: Skaler ressourcer op eller ned, når behovene ændrer sig, direkte via API’en.
  • Interoperabilitet: OpenStacks åbne arkitektur muliggør nem integration med andre værktøjer og systemer, hvilket gør det nemmere at administrere og vedligeholde dit cloud-miljø.

Understøtter hele din infrastruktur

Du er i godt selskab

Skaler din infrastruktur via API

Hvis du ikke vil bruge vores fleksible webinterface til at administrere din infrastruktur, kan du bruge vores OpenStack API. Det gør det f.eks. nemt at skalere infrastrukturen automatisk fra din applikation.

Valgfrit ekstraudstyr

Altid opdaterede backups af dine data

Intet er vigtigere end dine data og at holde dem sikre. Cloud Backup er vores løsning til automatiske og trinvise backups, der gemmes i et separat datacenter.

Tag bekymringerne ud af driften med Managed Server

Vælg en af vores managed servere, så behøver du slet ikke at bekymre dig. Vores dedikerede team vil tage sig af deres server og al vedligeholdelse. Brug din tid på din forretning i stedet.

Ofte stillede spørgsmål om Oderland Cloud

Oderland Cloud er en cloud-platform, hvor du kan skabe din egen cloud-løsning, der passer til dine behov. Du kan nemt oprette forskellige virtuelle maskiner, der kan forbindes i private netværk for at optimere din infrastruktur til din applikation.

Ja, det kan du. I Oderland Cloud er lagerpladsen uafhængig af din virtuelle maskine. Det betyder, at du kan tilpasse, hvor meget lagerplads du har brug for, uafhængigt af hvor meget processorkraft du har brug for. Det betyder også, at du kan flytte dine lagringsvolumener mellem forskellige servere efter behov.

Delvist. Vi giver dig support på selve tjenesten. Når du har spørgsmål om, hvordan du administrerer dine servere i Oderland Cloud, eller hvordan tjenesten fungerer, er vi her for at hjælpe dig.

Support og hjælp til, hvordan du gør ting på din server, såsom at konfigurere den eller installere applikationer og lignende, er ikke inkluderet i Oderland Cloud.

Hvis du er interesseret i en supportaftale og SLA for Oderland Cloud, bedes du kontakte os.

Ja, det skal du. Så længe din virtuelle maskine er på din konto, skal du betale for den. Hvis du ikke vil betale for en server, skal du fjerne den helt.

Hvis du vil tilpasse din infrastruktur med f.eks. midlertidige servere i spidsbelastningsperioder, anbefaler vi, at du bruger vores API til at oprette og fjerne servere efter behov.

Alle dine data gemmes i vores datacentre i Sverige. Det betyder, at det er nemt for dig at opfylde GDPR-kravene til datalagring.

Med Oderland Cloud kan du bygge din egen sky og tilpasse din egen infrastruktur. Det betyder, at du frit kan bestemme, hvordan du vil konfigurere den, hvilket operativsystem du vil have, servermoduler og så videre. Du skal også selv tage dig af opgraderinger og vedligeholdelse.

Når du vælger Managed Server, tager vi os af det hele for dig, så du ikke behøver at bekymre dig om infrastrukturen. Managed Server er mere end bare opdateringer og vedligeholdelse. Det ligger i vores dedikerede platform, som vi konstant gennemgår for at opnå den bedste ydeevne og sikkerhed.